resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 7343
    sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiğimiz eski futbolcumuz. 2.4m € maaş yükü vardı. 1m € verip kendisinin kontratından çıkabildiysek güzel iş derim. maaş bütçesinde 1.4m € daha hareket alanı kazandırır. herkes biliyor ki biz bu adamdan daha fazla verim alamazdık, zaten sözleşmesinin son senesindeydi. o maaşı ödeyip takımda tutup verim alamadan sezon sonunda ayrılmasını beklemek yerine şimdiden göndermek daha iyi oldu.

    fatih karagümrük de kendisinin transferini açıklamaya hazırlanıyor. diagne için uygun bir kulüp olabilir, 10 golün altında kalacağını zannetmiyorum, +15 de yapabilir ancak bizde kalsa verim alamazdık. elde gomis ve momo var, momo'nun ayrılacağı konuşuluyor, seferovic işi muhtemelen olumlu sonuçlanacak, bir forvet transferi daha olacağı da konuşuluyor. diagne'den çıkmamız iyi oldu.

    edit: entryi yazarken karagümrük transferi açıklamış bile.

    https://twitter.com/.../1549118385556013056

    hayırlı olsun. ozan kabak'dan gelen bonservisi bir sonraki transferi dönemine aktarmak için ozan'dan gelen parayı hiç ettik. dönemin yönetimi mali ibrasızlığı hak ediyor dediğimizde hain ilan ediliyorduk o dönemlerde. bir ay boyunca bir kamyon forvetle görüşüp transferin son günü turgay kardeşlerine bir güzellik yaptılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın