• 292
    bizi istemeyeni biz de istemeyiz, yolu acık olsun diyebilecegimiz bir donem oldugunu dusunmuyorum. bunun bir kac sebebi var.
    - ortada oturmuş bir kadro yok, neredeyse her yer eksik ve gecen sene yasanan 12. olma rezilliği var.
    - para onemli evet ama şu rezil kadroya, avrupaya gitmeyen, sampiyonluguna taraftarının yarısının inanmadıgı bir galatasaraya zaten yuksek profilli oyuncu bulmak cok zor.
    - elde bir transfer listesi olsa bile oncelikli istediklerini rakiplerine kaptırırsan alacakların ikincil seviyede olacak bu kesin ama maaelsef elde bir liste oldugunu da sanmıyorum.
    - daha once alamayıp kaptırdıgımız oyuncuların yerine aldıklarımız ortada, muriq, gedson, irfan.

    ikincisi daha zaman var ise tamamen kendini avutmadır.
    - takımlar kamplara gidip kadrolarını oturttuktan sonra ise yaramaz adamlarını elden cıkaracaklar (bizim de yaptıgımız gibi) baskasının aytac karasına, omer bayramına ok diyorsak mantıklı bakıs acısı. tabiki bir de bu adamlar gelip uyum saglayacak ve onlar gelene kadar giden puanları da bir sekilde cıkarmaya calısacagız. besiktasın ghezzal, rosier hikayesi 10 yılda bir olur, o da bize denk gelmez.
    - ayrıca kadron buyuk oranda tamam olur son anda fırsat transferi kovalarsın belki ama bizim normalde sartlar 11 olusturacak oyuncumuz yok.

    sonra surekli eldeki gencleri kiralamaktan bahseden bir taraftar grubu var. sanırım onlar gidince yerine super adamlar gelecek sanıyorlar. ama soylemek lazım defansta lyuindama bir sekilde gidecek, yedek yok, kanatta sol da alper dısında kimse yok, sagda yunus yokken oynayabilecek sadece emre ve morutan var. kerem yok, morutanı kiraladın, yunus cezalı maca alper ve emre ile cıkarsın ki bu takımdan heralde 15. 16. beklemek garip olmaz.
    hic hayal satmaya gerek yok. kazık yememek sadece rekabet olusan oyuncudan kacmak degil. su an takımda rekabet etmeden, genc diye aldıgın 1 m euro civarı maas alan onlarca cop oyuncu var, asıl kazım budur.

    mustafa cengiz doneminde ffp konuları yuzuden buyuk hatalar olsa da el kol baglıydı. ama gecen sene yasanan terimin fantazi yılı sonrası bu sene bos atma sansmız yok fakat maalesef su an gidisat ligde zor kalacak bir takımın kuruldugu tansfer donemidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın