• 1374
    bu yönetim göreve geldiğinde oldukça umutluydum. yönetimin içerisindeki isimler olsun, verilen vaatlerin tutarlılığı olsun. bana kalırsa kendisinden önceki son iki yönetimden daha başarısız olması hala çok zor.

    ancak ağustos 7'de sezonu açıyoruz, 3 hafta kaldı ama kiminle ilgilensek başka bir yerlere gidiyor haberleri düşüyor. alternatif isimlerin profilleri bize tek kulvarda ilerleyecek olmamıza rağmen yetmeyecek gibi gözüküyor. kulüp içerisinden de yetkili bir ağızdan demeç gelmiyor. ancak gazetecilerin açıklamaları ile fikir yürütebiliyoruz ne olduğu konusunda. umarım yönetim olarak toparlar bu gidişatı, yine de konuşmak için erken ancak bu yol iyi bir yol değil gibi gözüküyor.

    ama işte dursun özbek yönetimi; seri-nzonzi-lemina'yı kiralayıp sanki bonservisi ile getirmiş gibi övülen, artı maliyetli etebo'yu kiralayıp, irfancan ve mert hakan'ı elinden kaçıran, belhanda gibi bir ismi serbest bırakan yönetim ile gedson gibi genç ve üstelik potansiyelli, maliyeti nispeten uygun topçuyu alamayan, hoca ghezzal'i istiyorum deyince, hocanın talebini basın önünde reddeden bir diğer yönetim kadar hatalı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın