• 271
    sakin olunması gerekir. hele ki panik transferi asla yapılmaması gerekir. bu yangıncı taraftarı susturacağız diye yapılan hamle anca kuru sıkı olur bizim için. transfer edilen oyuncular kampa yetişmeyecek diye karalar bağlamamak gerekir. beşiktaş son 2 transferini motor kuryeyle son gün teslim etti. o sezon beşiktaş şampiyon oldu. zaten bu sezon sadece ligde varız. sanki her sezon takımı temmuz ortası kuruyoruz da bi bu sene böyle geciktik. her sezon aynı senaryo işte, taraftar alışsın bi zahmet.

    twitter’da, sözlükte, orda burda yapılan yorumlara bakıp plandan sapmamak lazım. ben okan buruk’a güveniyorum. adam zaten ilk hazırlık maçından sonra transfer durumunu netleştirdi. belli ki elinde olan kadroyu görmek istiyor. kimi kazandırırsam kardır diyor belki içinden. bizim 23-24 arası oynadığımız halı saha maçları bile daha iddialıdır şu hazırlık maçlarından. bu statüdeki bir maça bakıp anlam yüklemek de ne bileyim. ne güzel gençleri de görüyoruz. daha da çok süre alacaklar. futbol keyif oyunu arkadaşlar. siz bayadır unutmuşsunuz bu tanımı ama biraz keyif almayı öğrenmenizi öneririm. oynanan oyundan kimse memnun değildir ama şu maçı 7-0 kazansak da hiçbir eksikliğimizi tamamlamaz. tam aksine, bu tür yenilgiyle biten hazırlık maçlarından daha çok zevk alıyorum ben. en azından neler yapılmalı daha çok fikir veriyor.

    sözlüğü ayrı, twitter’ı ayrı, insta’sı ayrı, facebook’u ayrı, ben bıktım yemin ediyorum bu yangıncı taraftardan. bunların olmadığı bi yer varsa söyleyin de oralarda takılayım. bi de ben sosyal medya kullanmayan bir insanım düşünün yani. takımın paylaştığı günaydın fotoğrafının altına yapılan yorumları okumaktan çekinir oldum. evet kendi tuttuğum takım taraftarından bıktım, siz düşünün artık.

    bu kadar yazdık bari kadroyla ilgili bi şeyler karalayayım;

    savunma (denayer olabilir), 2 orta saha ve bir de bulduğunu atan bir forvet transferi şart gibi. tabi kerem ve yunus geçen sezonki gol/asist rakamlarına ulaşırsalar. bana göre oralara da bir alternatif lazım ama neyse. keşke onyekuru’yu biz alsaydık, geç kaldık.

    cica, morutan, mustafa gibi oyuncularla da vedalaşmak iyi olur diye düşünüyorum. para getirmeyecek yerlilerden bahsetmiyorum bile.

    şu gençlerden de 1 2 oyuncuyu kadroya sokabilirsek iyi olur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın