• 267
    6 ve 10 numara alınmadan kapatılmaması gereken dönem, bu pozisyonları doldurmamız gereken dönem.

    3 türk var, abdülkerim, yunus ve kerem’le seneyi kapatabiliriz gittiği kadar. sergio’nun gelmesiyle berkan’lı bir ortasaha seçeneğimiz kalmadı. 3 yabancıyla ilerleyeceğiz çünkü gerek 6’yı gerekse de 10’u dolduracak bir türk yok bizim çapımıza göre.

    taylan’ın 6 cicaldau’nun sahada olduğu bir düzende galatasaray futbol takımı geçen sene hangi sorunları yaşadıysa onları yaşamaya devam eder. bu cicaldau’dan zarar etmiyorduk, etmeyelim madem şu dönem de artan euro kurunu da dikkate aldığımızda 4-5’e satsak.

    işin özü şu aslında babel, belhanda ve feghouli nasıl sevr anlaşmasıysa bu cicaldau denilen arkadaş onların yanına o maddelere eklenen bir oyuncu, yeni sevr anlaşmamız. maaşı düşük olabilir ama adamın kalite eksiği var, bu sebeple 900 bin euro kazanıyor. 901 bin euro verecek adam yok bu arkadaşa senelik, kiralamak seçeceğinden başka yolumuz yok.

    gönül istiyor sağ bek türk olsun, kanatlara destek çıkalım, forvet alalım yada. ancak bunlar daha sonra yapılacak takviyeler. asıl ve gerçek olan galatasaray’ın zarar etme uğruna, kazıklanma uğruna 6 ve 10 numara transferlerini yapması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın