• 253
    fenerbahçe'nin yaptığı transferler:
    (bkz: emre mor)
    (bkz: armindo tue na bangna bruma)
    (bkz: lincoln henrique oliveira dos santos)
    (bkz: joshua king)
    (bkz: willian souza arao da silva)

    beşiktaş'ın transferleri:
    (bkz: gedson carvalho fernandes)
    (bkz: romain saiss)
    (bkz: jackson muleka)
    (bkz: wout weghorst)
    (bkz: cenk tosun)

    galatasaray'ın transferleri:
    (bkz: sergio oliveira)
    (bkz: abdülkerim bardakcı)
    (bkz: kazımcan karataş)

    fenerbahçe geçen sezon* ligi 2. sırada bitirdi. yeni sezona başlamadan önce kanat, orta saha ve forvet bölgelerine takviye yaptı. defansta ise hiçbir eksiklikleri yok.
    geçen sezon ligi 6. sırada bitiren beşiktaş ise orta sahasını gedson ile güçlendirdi. defansa premier lig görmüş saiss'i aldılar. geçen sezon'un ikinci devresinde ligi kavuran jackson muleka'nın yanı sıra bundesliga'da her sezon 15'ten fazla gol atan weghorst transfer edildi.

    gelelim galatasaray'a;

    geçen sezon ligi 13. sırada bitirdik. marcao gibi en önemli oyuncumuzu sevilla'ya gönderdik ve yerine abdülkerim'i aldık. her ne kadar aynı tipte oyuncu aldığımız söylense de, o bölgede güç kaybettiğimiz su götürmez bir gerçek. sol bek'e ise kazımcan karataş'ı aldık. pva'nın arkasında rotasyon oyuncusu olacak, tabi ömer bayram'dan da sıra bulursa. neyse, orta sahaya ise sergio oliveira takviyesi yaptık.

    bakın transfer delisi değilim ve ne kadar çok transfer yaparsan, o kadar çok başarılı olursun da demiyorum ama geçen sezon küme düşme tehlikesi yaşadığımız halde bile halen daha akıllanmayıp gerekli yerlere transfer yapmazsan veyahut geç kalırsan, işte orada sonuna kadar eleştiririm. ismini bile anmak istemediğim başkan ve yönetimdekiler cüzdan sallayacaklarına, az biraz görevlerini yapsınlar. o oraya uçtu, o oraya sefere çıktı, balkanlardan rüzgar esti vs. banane kardeşim? haber yapıp taraftarı oyalasın diye sağa sola binlerce futbolcu ismi üfürüleceğine, gerekli yerlere 3-5 takviye yapmak bu kadar zor mu ya? her sezon katlanarak devam eden sinir ve streslerden bıktım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın