resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3240
    sezonu 60 maç ile tamamlamış da olsan, sırf fener deplasmanında oynayabilmek için maça birden fazla iğneyle çıkmış da olsan, sözleşmeni en ufak pürüz çıkarmadan yenilemiş de olsan, altyapıdaki kardeşlerin aynı muameleyi görmesin diye yaşadığın zorlukları çatır çatır söylemiş de olsan, marcao olayında yarı yarıya suçlu olsan ama fiziksel müdahaleyi sen yapmasan da bu taraftar canı sıkılınca seni asar kardesim.

    ha bu senlik bir olay da değil. yarın ligin ilk üç haftasında yunus akgün skor katkısı yapamasın gör bak ona neler deniliyor. çünkü sizi bir mal olarak görüyoruz biz kardeşim. hata yapamazsınız. çünkü biz dört dörtlük taraftarız.

    keşke herkes 23 yaşında yaptığı hatalara dönüp baksa. üstelik şöhret ve bu kadar para sahibi değilken yaptığı hatalara bir baksa.

    pva olayı ile ilgili de şunu söylemek istiyorum. halisahada en çok darbeyi en yetenekli kişi alır. bu kişide isterse peygamber sabrı olsun bir noktada doğal olarak patlar. kerem de takımın en yetenekli çocuğu. en sert darbeler de ona yapilacak. sinirlenmesi de gayet normal olacak. zamanla bunun normal olduğunu da kabul edecek. ama hem pva'yı hem de kerem'i böyle bir konumda bıraktığımız için bizlere yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın