resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4668
    kendisi iyi bir oyuncu oldugunu gostermis olmakla birlikte turkiye ligi ve bir kac avrupa ligi maci haric basarisi yok. turkiye liginde de disardan bakan adam icin ligin 12. sinin stoperi hatta ligin basinda arkadasi ile kavga edip 6 mac ceza almis. bu sartlarda mesela bulgar liginden bir oyuncuyu galatasaray alsa buralarda neler yazilirdi. fenerbahcenin sahtekar transferleri haric bu ligden artik buyuk paralara oyuncu gitmez.
    eger galatasaray sampiyon olmus, sampiyonlar liginde ceyrek final oynamis olsa ayni marcao yu 25 e de satabilirdi ama su an acik olan galatasaray basarisiz, oyuncunun gecmisinde en buyuk takim galatasaray, mental sorunlari var, hem de gun gibi acik olan ekonomik olarak 1 cente muhtac olma durumu var. avrupada yoksun oyuncu artik 26 yasinda ve kariyeri icin gitmek istiyor. su sartlarda alinan para gayet iyi. bence bundan sonra ya uzun sure sevillada oynar ve 30 lu yaslarda 6 7 milyona ayrilir takimdan ya da seneye buralarda tekrar goruruz. ki zaten yuksek bir bedele de gidecekse onun yolu milli takim olacaktir ama turkiyeden milli takima gidebilen brezilyali ben hatirlamiyorum.
    bizden cikip yildiz olan ribery den baska kimse de yok. telles bile max 15 yapti ve su an istenmedigi soyleniyor. o yuzden kalbin istedigi ve gercekler bir degil. dursun ozbeki hic sevmem ama su saate her gidene de gelene de kazik yedik denmesi biraz cocukca oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın