resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3861
    bir gun ak dedigine obur gun kara diyen, kendi cikarlari icin her isi yapmayi kendinde hak bulan bir camianin baskani. dogal olarak kendisi de makyavelist bir goruntu sergiliyor.

    https://twitter.com/...aMDbOs3fF4mpVidWfBYQ

    bugun yine kendisi aciklamalar yapip daha once agresif bir sekilde saldirdigi tff baskani ve yonetimi hakkinda konusmus. ama ne hikmetse bugun kendilerini ovmekle kalmamis, devrimci buldugunu soyleyecek kadar methiyeler duzmus. ama esas dikkat cekici nokta, secimle gelen bu baskan ve yonetimi icin ozellikle atanmislar seklinde hitap etmesi. hal boyle olunca bir futbol sever olarak kendisine bazi sorulari sormak gerek.

    1) secilmis olan tff baskan ve yonetimine secilmis demek yerine ozellikle atanmis diyorsunuz. daha once bu baskan ve yonetimini fetocu ilan edip cumhurbaskanina seslenip bu kisileri sikayet etmistiniz. madem bu kisiler fetocu, bu fetoculeri kim atamistir? bu konuda herhangi bir hukuki girisiminiz bulunmakta midir?

    2) daha once fetocu dediginiz ve cumhurbaskanina sikayet ettiginiz kisiler icin bugun ne degisti de ovgu dolu sozler eder oldunuz?

    3) bir gun oyle bir gun boyle tavriniza biz alisigiz ama alisik olmadigimizi varsayalim. yeni tff yonetiminden ya da atama yaptigini iddia ettiginiz kisilerden herhangi bir konuda garanti aldiniz mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın