• 15367
    içerik sınırlaması uygulamasının dönem dönem faşizanlıkla falan bağdaştırıldığı sözlük. yarım günde bile sözlüğün ne hale geldiği ayrı, sözlüğe bir günde girilen entry sayısının %65-70'inin tek başlıkta toplanması ayrı birer vaka. seksen yılda bir entry girip okuyucu modunda takılanların bile harala gürele entry girmesine girmedim bile.

    sadece galatasaray konuşmaktan bu kadar sıkılıyorsak ya adres yanlış, ya da sözlüğün kendi kendine bir karar vermesi lazım.

    14 yıllık sürede sözlük bir tek kere, o da gezi parkı zamanında içerik sınırlaması olayını uygulayamaz hale geldi. o haliyle de 2 hafta dayanabildi ve kapanmak zorunda kaldı. aslında iki hafta da dayanmazdı ama basketbolda 20 küsür sene sonra gelen şampiyonluğun gelmesi beklendiği için o kadar uzun sürdü.

    bu sözlük kapandığı zaman ya da olduğu halinden çıkıp ne idüğü belirsiz bir hale geldiğinde "ağlayacak" olan, bir zahmet ateşi körüklemeye devam etmesin.

    bu işlere inatla devam edecek olanlar da yolun sonunun bu olduğunu bilsin. ömrümün kendimi bildiğim kısmının yarıdan çoğu bu sözlüğe bakarak geçti. bunca zaman da mümkün mertebe korumaya çalıştık. bu saatten sonra kapanması gerekiyorsa da kapanır, değişmesi gerekiyorsa da böyle kaçak köçek değil net bir şekilde değişmeli.

    neticede ömürler geçiyor. insanın en sevdikleri bile ölüyor. milletin servet karşılığı salla pati yaptığı sözlük yönetme işini beş para kazanmadan 15 yıldır yapan birkaç insanın emeği hariç bir şeye de üzülmem...
App Store'dan indirin Google Play'den alın