• 241
    transferde geç kaldığımızı düşünmekle birlikte simdiye dek doğru hamleler yaptığımız transfer dönemidir.

    kazımcan karataş uygun sayılacak maliyetle takıma katıldı. sol beki kapatmış olduk böylece.

    abdülkerim bardakcı'ya ödenen bonservis ve yıllık ücret bence tam sınırda. oyuncunun da geçmişteki yerli stoper transferlerinden daha çok katkı vereceğini düşünüyorum. yine de stopere bir takviye daha lazım marcao giderse. denayer, nelsson, abdülkerim, emin dörtlüsü olursa lig için yeter de artar.

    sergio oliveira'nın sözleşme şartları ağır olacak gibi duruyor. buna rağmen bence iyi bir transfer çünkü duran top kullanan, belli bir seviyenin üstünde kendini kanıtlamış tecrübeli bir 8'e deli gibi ihtiyacımız vardı. orta sahaya kendisi ayarında bir yabancı daha alırsak ilk 11'i çözeriz. bu bölgeye bir ya da iki yerli veya yabancı genç oyuncu alınabilir duruma göre. cicaldau ve taylan giderse 2, sadece cica giderse 1 yeni oyuncuya fitim.

    yani:

    kale: muslera ve okan tamam
    bekler: boey giderse mert müldür, gitmezse gerek yok.
    stoper: jason denayer'de orta yolu bulup bu bölgeyi çözeceğimize inanıyorum
    dos: oliveira ayarında bir isim alınmalı ve alınacaktır da. (+taylan)
    merkez os: oliveira, berkan, cica (?), transfer (x2)
    kanatlar: kerem, yunus tamam ama en az bir tane daha hazır oyuncu lazım. barış ve morutan'dan biri kiraya biri kulübeye. tercihen morutan kulübeye.
    forvet arkası/ yardımcı forvet: görünen o ki okan hoca bu profilde oyuncular istiyor. yedeği akbaba olacak şekilde bir transfer gelecektir.
    forvet: diagne ve gomis'e elveda deyip umut bozok'u alabilirsek mükemmel senaryo olur.

    yani en az 6 en çok 8 transfere ihtiyacımız var. luyindama, boey ve cicauldau'dan bonservis kazanırsak ne ala. bununla birlikte diagne ve gomis'ten kurtulmak harika olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın