• 6728
    şizofreni hastası kulübümsüdür. şizofreni ciddi bir hastalıktır ve acilen tedavi edilmesi gerekmektedir. hastanın başta kendine daha sonra çevresine büyük zarar verme potansiyeli bulunmaktadır. size bu hastalığı şöyle tanımlamak istiyorum;
    --- alıntı ---
    şizofreni nedir?

    şizofreni, bireylerin gerçekliği anormal olarak yorumladıkları ve gerçek ile gerçek dışını birbirinden ayıramadıkları zihinsel bozukluğa verilen isimdir. şizofreni, halüsinasyonlar, sanrılar, günlük işleyişi bozan son derece düzensiz düşünme ve davranışların kombinasyonlarından meydana gelebilir ve bireyi bütünüyle etkisiz hale getirebilir.
    şizofreni hastaları için tedavinin yaşam boyu sürdürülmesi gereklidir. erken başlayan tedavi, semptomların ciddi komplikasyonlar gelişmeden kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir ve bireyin uzun vadede hayat kalitesini iyileştirecek adımların atılmasını mümkün kılabilir.

    --- alıntı ---
    öncelikle kulübümüzün, ardından tff'nin acilen bu hastalık ile etkili bir tedavi yöntemi üzerinde mutabık kalması gerekmektedir. aksi halde bu hastalığın rüzgarı daha çok büyür ve etkisine, hastalığa yatkın kişi ve kurumları da alabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın