• 6
    (bkz: #3396344)

    burhan can terzi'nin başlığına da yazmıştım. kendilerini güç odağı olarak görüyorlar. yönetimden istediklerini alamadıkları zaman diş göstermeye başlıyorlar.

    iki örnek daha vereyim.

    --- alıntı ---

    kadir çetinçalı:

    "galatasaray, antalyaspor’dan fernando ile her konuda anlaştı. oyuncu, orta saha için flaş bir isim açıklanmadan açıklanmayacak."

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...hkt9ONcsxbNFgTlX2DgA

    kadir bey, yönetim taraftardan korkuyor imajı çiziyor. daha 1 hafta önce kendisinin olduğu toplantıda erden timur anlaştığımız oyuncuyu açıklayacağız, bu işlere girmeyeceğiz dedi. ama kendisi böyle manipülasyonlara alışkın. zamanında fatih terim kötülemek için ortada video varken yunus akgün'ü bonservisle gönderecekti diye haberler yapıyordu.

    ikincisi

    --- alıntı ---
    yazsam ortam müsait değil, sussam gönlüm razı değil. hatadan dönmeme ısrarı… akşam 23:00 space odası

    galatasaray'ın öz evladıyız derler. sonra kulübü icraya verirler. üzerine de 'görev aşkıyla yanıp tutuşuyoruz' deyip geri gelirler. 2. hatta 3. ışıtan gün vakası yolda. moda oldu resmen. hem de olay aktif şu an. takipte kalın, biraz sabır.
    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...hkt9ONcsxbNFgTlX2DgA

    can tongo ve harun muslu bir şey biliyorlarsa neden susuyorlar? susmaları karşılığında ne istiyorlar? neden daha önce konuşmadılar?

    kadir çetinçalı'dan, mehmet özcan'a, haluk yürekli'ye, burhan can terzi'ye. neredeyse bütün galatasaray muhabirleri kendilerini güç olarak görüyor ve istedikleri olmazsa her türlü tetikçiliği yapabileceklerini gösteriyorlar. galatasaray'ı düşünmeyi geçtim gazetecilik etiğine göre bile davranmıyorlar.

    bizim bu insanlara prim vermememiz lazım. yönetim ne yapar bilemiyorum. önceden yazdım bana kalsa fb'nin yaptığı en iyisi. bunlara demokratlık fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın