resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 2140
    fenerbahçe kariyeri 2020'lerdeki türkiye'nin bir özeti şeklinde yaşanıp bitmiş olan abimiz.

    zamanında türkiye değil almanya'yı seçti diye afaroz edilmişti ülkece. türk milli takımı'nı seçen nuri şahin parlatılıyordu ama kariyer olarak daha parlak takımlara gitmeyi mesut becerdi. arsenal'deyken adı bir sürü saha dışı rezillikle anıldı, en son "gülme balonu"yla kafa yaptıkları bir partide afişe olunca iyice zor duruma düştü.

    kafayı çalıştırdı, önce uygur türkleriyle ilgili bir paylaşım yaptı. sonra cumhurbaşkanı ile yan yana fotoğraflar vermeye başladı. saha içinde zaten yoktu arsenal yıllarında, saha dışında da istenmemeye başladı. türk kamuoyu da bu paylaşımlar üzerinden yönlendirilip kendisine sempatiyle bakan bir cephe yaratıldı.

    fenerbahçe'de işlerin yine sıçıp sıvadığı, şampiyonluk hasretinin 7. yıla doğru ilerlediği 2021 kış transfer döneminde güya transfer çalımı olan mert hakan yandaş ve irfan can kahveci ile birlikte fenerbahçe'nin yolunu tuttu. transferin cumhurbaşkanlığı köşkünde rıdvan dilmen ve acun ılıcalı'nın da katıldığı bir ziyarette şekillendiği detayı ise umulmadık bir yerden, o gün tesadüfen orada olan bir başka vatandaşın paylaşımıyla kamuoyuna sızmış oldu.

    zaten 6-7 yıldır kupa görmemişliğin ezikliğiyle iyice agresifleşen, en ufak bir kırıntıya dört elle sarılan "son kale" fenerbahçe'nin kamuoyu ile cumhurbaşkanı'nın partisinin kamuyounun el ele vermesiyle "gel beraber mesut olalım" kampanyası başlamış oldu. o da enteresandır mesela, şike sürecinde bir dönem rüzgar öyle estiği için "yıkılmayan son kale" zırvasının arkasına saklanmıştı fenerbahçe. bu transferin sonrasında yaratılan rüzgarda "beraber yürüdük biz bu yollarda" türküsüne geçildi.

    mesut da tabi yapması gerekenleri fazlasıyla yaptı. kah diriliş osman izlerken story atmalar, kah cuma namazı saati paylaşımları falan derken 1.5 seneyi kah sakatlıkla kah kadro dışı kalmalarla geçirdi. arena'da attığı dumur kontra atak golü ve bizim tribünün kafasına tutturduğu yegane pet bardak dışında bir iz bırakmadan gelmiş geçmiş oldu fenerbahçe tarihinden. işin bir başka yeni türkiye özeti olan kısmı ise fenerbahçe'den "indirdiği" paranın net olarak bilinemiyor oluşu.

    valla afiyet bal şeker olsun. biz böyle eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın