resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3527
    torrent ve torrent’e verilecek olası tazminat kendisiyle ilgili mali görüşlerimi belirleyecek. geçmiş dönemlerle maalesef ilgilenmiyorum, güncelde insanların ne yaptığı/yapmadığı önemli.

    1 senede idari olarak da pek bir şeyleri idare edemedi. haliyle ilk 6 aylık süreçte idari ibrasızlığı gayet normal, ikinci döneminde de idari ibrasızlık verilmesi gerekiyor kendisine ve yönetimine.

    mali tarafa gelince. ilk 6 ayda ibra edildi, eğer torrent’e bir tazminat verilmeyecekse mali yönden de ibra edilmeli ancak 1 tl bile torrent’e tazminat öder isek kendisi ve ekibi mali yönden de ibra edilmemelidir. kendi şirketlerinde 1 tl’nin hesabı yapanlar, kulüp yönetirken egoları uğruna fm diliyle knee-jerk decisions işine girmemeli, çünkü aksiyonlarının sonuçlarının bedelini çekmiyorlar. yeni yönetime bomba gibi bir sözleşme ve fesih konusu bırakmıştır kendisi. bir örnek teşkil etmeli ki ilerleyen dönemde yönetici olacaklar hamle yaparken daha çok düşünsün. bedava reklam çok tatlı, acısını da yaşamalı burak elmas ya da x isimli yöneticiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın