resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3523
    başkanlığı döneminde inanılmaz stratejik hatalar yapan devrik başkan. en büyük hatalarını aşağıya sıralarsak:

    1- fatih terim’i çok erken bir diyeceğimiz bir dönemde haketmediği şekilde gönderdi. eğer yolları ayırmak istiyorsa sezon sonunu beklemeliydi. tam başarısızlık fatih hocaya yüklenecekti ki onu görevden alarak tüm okları üstüne çekti. fatih hoca sezonun başarısızlığından kendini kurtarmayı başardı.

    2- ışıtan gün ile onca kötü repütasyonuna rağmen yolları ayırmaması

    3- gedson faciası: kulüpte para yoktu tabi alınması zordu ama bir yol bulunabilinirdi ki bjk işini gayet biz de yapabilirdik ancak egosunu kulübün çıkarlarının önüne koyarak ahmet bulut ile kavga etti ve galatasaray taraftarının son dönemde yaşadığı en büyük travmaya imza attı. öyle bir travma ki halen geçmiş değil. bjk forması ile gördüğümüzde ızdırap daha da katlanacak görün.

    4- domenec torrent tercihi: fatih hoca ile yolları ayırdıktan sonra en azından okan buruk ile anlaşsaydı tepkileri belki biraz olsa da yumuşatabilirdi. ama çapından büyük egosu yüzünden saçma sapan maceralara girdi.

    5- maaşların zamanında ödenmemesi: bir kulübün yapacağı ölümcül hatalardan birisi de maaşların geciktirilmesidir. sezon başında çok para harcamayacağız o yüzden beklentinizi düşürün deseydi taraftar bu kadar gaza gelmezdi. plan program sezon başında yapılır eğer sen maaşların ödenemeyeceğini öngörüyorsan o transferi yapmazsın.

    iyi yaptığı şeyler: kadın futbol takımı kurulması bence gayet güzel bir gelişmeydi. bir niğde anadolu projesi de aksak bir şekilde gitmesine rağmen bir kaç altyapı oyuncumuz iyi faydalandı. son olarak maaş bütçesinde tutarlılık göstermesi iyiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın