resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3841
    varını yoğunu fenerbahçe için ve elbette kendi namı için harcayan isim. futbolda harcıyor, baskette harcıyor, voleybolda harcıyor ve 4 senelik fenerbahçe maliyeti kendisi adına 140 milyon euro yanlış okumadıysam. olağanüstü bir para bu, olağanüstü bir aşk bu öncelikle, saygı duyuyorum ben bu konuda kendisine. para elbette her şeyin çözümü değil. olsa 4 senedir bütün kupaları alması gerekirdi fener'in ancak ilk defa futbol yada basketbol branşında haziran 2022'de kupa alabildi başkanlığını yapabildiği fenerbahçe. borcu bizden fazla olan bir camia için harcadığı para ve tuttuğu takımı rekabetçi yapışı müthiş bir olay.

    ülke ekonomisi ve takımlarımız dibi görmüş durumda. kaynak yok ortada, faiz ödüyoruz sadece. hal böyle olunca bireysel katkılar ortaya çıkmak durumunda kalıyor. ali koç'la yarışacak gücümüz yok, olmasın da zaten. 140 milyon euroyu ülkenin belki de en zengin ailesi fenerbahçe için harcadı. ancak biz de galatasaray'ız. milyonlarca taraftarı olan, hali vakti yerinde bir sürü taraftarı var bu camianın. erden timur gibi, dinçer azaphan gibi isimler daha çok çıkmalı. 2-3, 2-3 bir şeylere sponsor olabilirler, bu paralar mezara gitmeyecek sonuçta. bizim gibi onlar da bu renkleri seviyorlar. kamera karşısında büyük galatasaraylılar kamera kendilerinden uzaklaşınca sessizleşiyorlar. en büyük örnek ünal aysal bu konuda mesela. para olmayınca 1.5 milyon euro kaynağı bulamayıp gedson'u alamıyorsunuz, menejer oyuncağı oluyor galatasaray başkanı mesela.

    başlığın sahibine ve entry'e dönersek ali koç'la aynı tarafta yer almam bir galatasaray taraftarı olarak mümkün değil, tarafız ikimiz de sonuçta. ancak galatasaraylı zenginler de daha çok sorumluluk alabilirler, sponsor olabilirler. senelerdir futbol dışında ortaya bir şey koyamıyoruz, 2021-22 sezonunda onu da koyamadık gerçi. erkek basketbolda erden timur sayesinde bir yola girdik umarım devam eder. galatasaray spor kulübüyüz ancak ısrarla galatasaray futbol kulübüne dönüşüyoruz. eğer durum buysa da değerli üyeler bir karar versin, kapatalım amatör branşları ve ordaki kaynağı da futbola yatıralım. galatasaray'a yakışmıyor tek tabancayla ilerlemek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın