• 6701
    jorge jesus'un isteklerini gerçekleştirmek için gözünü karartmış kulüp.

    ben jorge jesus'un crespo'yu falan takmayıp bir 6 numara çözdüreceğini tahmin ediyordum. maalesef korktuğum başıma geldi. 30 yaşında olmasına rağmen tam olarak bizim ligin topçusu olan carvalho'yu almaya niyetlenmişler. serbest kalma bedelini ödemeye niyetlenecek kadar da gözü karartmışlar.

    https://twitter.com/...-qXAUDdZPyorwHeHRDvA

    şimdi 30 yaşındaki adama niye bu kadar para veriyorlar diyen olabilir. eyvallah bu ekonomide akıl işi değil, ama böyle hamleler de direkt şampiyonluk adayı yapıyor bir takımı.

    öyle bir "all in" yapıyor ki fenerbahçe, bu sene tenisteki tabirle söyleyeyim, şu servisi kırmalıyız. tek kulvarda ilerleyeceğiz, eğer bu sene fenerbahçe'nin servisini kırabilirsek vallahi de ekonomik anlamda çok ağır kriz yaşayacaklar.

    fenerbahçe şampiyonluğu ilk kez bu kadar olası. jorge jesus tilkisi tamamen kısa vadeli transferler yaptırıyor. şu kulübe cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olduk tarzı bir hava attırmayalım lütfen.

    galatasaray isterse bu seneyi fenerbahçe'ye eziyete döndürür. yeter ki isteyelim. içimizdeki "şampiyon olmasak da olur" tayfanın aklına uymayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın