resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4252
    galatasaray taraftarının niye değeri düşük gösteriliyor diye düşünmemesi gereken oyuncu. çünkü sebebi belli, bizleriz. yani galatasaray taraftarı.

    2021-2022 sezonu başında yaşadığı kerem- marcao olayından sonra sosyal medyadaki tepkimize bakın. bir de irfan can'ın göztepe'li oyuncuya saldırdıktan sonra fenerbahçe taraftarının gösterdiği tepkiye bakın. szalai'nin ve kim min-jae'nin yedirdiği gollerden sonra verilen tepkilere bakın, bizim trabzonspor maçında marcao hata yapınca verilen tepkilere bakın. bu adamın eşine 2-3 kere instagram kapattırdık biz.

    biz bunu ne kadar etkileyebiliriz diye düşünmeyin. artık transferler bu durumlar göz önüne alınarak yapılıyor. teklifler bu durumlar göz önünde bulundurularak veriliyor. mesela biz flamengo taraftarını dinleseydik şuan böyle olmazdık.

    yani bizim oyuncumuzun ucuz, fenerbahçe, beşiktaş oyuncusunun pahalı olma sebebi biraz da bizleriz. çünkü bazı kişilerin aldırdığı oyuncuların çöp olmasını o kadar istiyoruz ki, haklı gözükmek istiyoruz ki, bu durum taraftarlığımızın önüne geçiyor.

    bugün cicaldau ve morutan bedavaya gitse taraftarın yarısı içinden sevinerek savaş baltalarını çıkartır. o yüzden niye demeden önce kendimize bakmalıyız. yoksa halil- boey- cica- morutan hepsine çöp deriz.

    değeri bulunca satılması gereken oyuncularımızdan bir tanesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın