resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3451
    hazirundan gelen ibrasızlık kararı sebebiyle yakın zamanda koltuğunu bir başkasına devredecek olan 38. galatasaray başkanı.

    yani makama saygımdan dolayı pek bir şey demek istemiyorum fakat fatih terim ayrılığı sonrası taraftarla bozulan arasını düzeltmek için büründüğü popülist tavırlara ve çarpıtılmış söylemlerle taraftarın duygusal yönünü kullanarak giderayak iyi hatırlanma çabalarına kanmamak gerek.

    29 mayıs 2022 anadolu efes galatasaray basketbol maçında kendisine salonda yer ayrılmama konusununda şöyle bir durum var, sinan erdem spor salonu bize de ev sahipliği yaptığı için zaten kulübümüze ait bir loca bulunmakta, istediği maçı oradan izleme özgürlüğüne sahip. ev sahibi olan takımın burak elmas’a courtside’dan koltuk ayarlama gibi bir zorunluluğu yok, zorunluluğu geçtim serinin ilk maçında courtside’da olması abest bir durum. salı günü yine sinan erdem’de bizim ev sahipliğimizde oynanacak maçta courtside’da tuncay özilhan ya da alper yılmaz’a biz de doğal olarak yer ayırmayacağız, bi zahmet gidip localarından izleyecekler. bugün istese salondan izleyebileceği maçı courtside’a giremediği için salonu terk ederek galatasaray başkanlık makamını küçük düşürmüş, fakat bunu yaparken taraftarımızın duygusal yönüne oynayarak kendi adına pozitif puan toplamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın