resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3834
    programın tamamını izleyecek kadar hayattan soğumadım ama malum ortamlarda yayınlanan görüntüleri izlediğimde hiç de öyle “abi rok’u yerin dibine sokmuş yhaa” durumunun olmadığını görmekteyim.

    yahu sen türkiye’nin en zengin ailesinin veliahtısın, dünyanın en gözde okullarında okumuşsun, tanınmış bir iş adamısın, bu tavırlar, bu avam hareketler nedir yahu. iş insanı ali bey bile kendisinden daha samimidir yemin ediyorum. “ aziz yıldırım’ı ağzına alma, 3 temmuz kumpastı, şunu söyleme, son kale”… yahu bunları rambo okan da söyler. bi de üste çıkmak için rasim ozan’ı geçmişiyle vurmaya çalışıyor, sanki biz bilmiyoruz rasim’in kim olduğunu. sırf topu var diye forvet oynatılan zengin site çocuğunun yapmaya çalıştığı alfalıktan öte değil söyledikleri. bir ünal aysal’a bakıyosun, bir de ali koç’a, aradaki fark muazzam yahu. nerde yerin dibine girmiş rasim ozan cidden anlamadım. programın tamamını izleyen bana söyleyebilir, ben izlediğim kadarıyla kahvehane muhabbetinden öteye geçmemiş program.

    ünal aysal’ı geçtim, sicili bozuk dediği, kabadayı dediği fatih terim’in verdiği ayara baksın da ders alsın. ayar vermek öyle olmaz, böyle olur.

    https://youtu.be/XTF7CyOMarg
App Store'dan indirin Google Play'den alın