resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Panathinaikos
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2073
    avrupa’daki sonuçlara bakarak haklı olduğu görülecek kişidir necati.

    bilmiyorum farkında mı bizim taraftar ama vurduğumuz dipten çıkacak bir yapılanma öyle veya oluşacaktı. fatih terim’in bu finansal zorlukta, nazik süreçte gerek takımın gerekse kendi isminin gücünü kullanarak transfer yaptırma şansı bu süreçte mevcuttu. taraftar ve komisyoncu baskısına yenik düşen ibrasız başkanın basiretsizliği sonucu hocayı kaybettik, devamındaki süreçte de yönetimi. sonucunda galatasaray 3 yıllık plan diye çıktığı yolda çoğumuzun görmediği kepaze bir sonuçla sezonu tamamladı.

    bunlar futbolda vardır, olur bir şey diyemem, buradakilerin aksine takım düşse de umurumda değil açıkçası. sonuca baktığımızda bütün bu kaosa değdi mi bilemiyorum. yıllar sonra adam akıllı avrupa puanı topladığımız sezonun devamında avrupa’da yokuz, lig pozisyonu sebebiyle gelem gelir de azaldı, yönetim yok, para yok, aday yönetim ise bu takımın varlıklarını üç kuruşa peşkeş çekmiş bir adam. bütün bu durum da burada yaygara edenlerin başının altından çıkmamış gibi hala ateş püskürüyorlar. şimdi getirin bakalım kadro belkemiği olacak oyuncuları.

    taraftarı değil alacaklısı olsalar icra memuru gönderecekleri mali duruma sahip galatasaray’a bir jenerasyon kazandırmaya çalışmış insanlara ise hariçten gazel okuyor bizim taraftar. merak etmesin kimse, yeri gelip 14 sene bekleyenlerden olacaksınız siz de bu sosyal medya hezeyanları sonucunda. havasını atarsınız 10 seneye üzülmeyin hiç.

    burada 25 milyon harcamaya kızılırken diğer başlıklarda marcao ve keremi 20 şer milyondan okutuyor bizim taraftar, inşallah o da diledikleri gibi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın