• 131
    bizde forma giydiği 2016-17 yılı önceki sezon gelen eurocup şampiyonluğundan sonra ergin ataman önderliğinde büyük hedeflerle oldukça heyecanlı başladığımız bir sezondu. euroleague'de iddialı bir kadro oluşturabilmek adına yanılmıyorsam 9 milyon dolar bütçe ayrılmış ve her ne kadar euroleague için ortalama kalsa da son yılların en iddialı kadrolarından biri kurulmuştu. ancak kadroda istenen uyum sağlanamadı ve euroleague'de ilk 8'e dahi girememiştik.

    tibor pleiss ise o sezona gerçekten çok kötü başlamıştı. kadrodaki tüm oyuncuları didik didik incelerken kendisinin de barcelona kariyerini görünce o berbat oyununa epey şaşırmıştım. ancak daha sonra toparlayıp takımın önemli isimlerinden olmuş ve sezon sonunda da ayrılması ile üzmüştü.

    2017-18 valencia macerasından sonra ergin ataman ile 2018-19 yılında bu defa anadolu efes'te buluştular. son yıllarda efes'in en önemli pota altı oyuncularından birisi oldu. 21 mayıs 2022 real madrid anadolu efes basketbol maçında ise çok yüksek konsantrasyonla oynayarak birkaç hücumda kritik anlarda sorumluluk alıp o kadar önemli sayılar attı ki maçın real madrid adına kırılmasının önüne geçti. benim gözümde maçın adamı kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın