• 353
    sonunda biten sezon bizim adımıza. çok büyük dersler çıkarılmalı, dip noktası olarak referans alınması gereken bir sezondu. büyük takım gibi oynamalıyız. ligde herkes sana karşı kapanıyor, geçişle falan şampiyonluk yarışı veremezsin. adam zaten deli gibi kapanıyor, nereden açık alan bulacaksın. avrupa'da büyük takım gibi yerel ligde oynayınca rezil olabiliyorsun ancak yine o avrupa'ya gidebilmen için yerel ligi domine edip 1. bitirmen gerekiyor. bir paradoks burası ama en nihayetinde o avrupa sana ekmek kapısı oluyor, mantıklı davranılmal.

    başta burak elmas ve fatih terim olmak üzere çok hatalı var bu sezon özelinde. umuyorum ki bir daha yetersiz kadrolarla sezona başlamayız. her sene şampiyon olamayız ancak bütçemiz gereği ölümüz ligde ilk 3 içerisinde yer almalı. yeni sezon yeni umutlar ancak hepimizin futbol topu görmemeye ihtiyacı var.

    son olarak da bu rezil sezonda neredeyse her maça gittim, herhangi bir gs ürünü satın almadım. bu rezilliği izlemeye stada giden binlereyse kulübün bir teşekkür etmesi gerekiyor. canımız yana yana maçlar izledik çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın