resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4400
    https://twitter.com/.../1527402392505163776

    umarım yönetime dahil edilmez.

    mustafa cengiz yönetiminde kendisi 2. başkan iken yaptığı hiçbir şey yoktu. hakemler bizi doğrarken, stadın en arka kapısından kaçardı. tam tersi galip geldiğimiz bir maçtan sonra da sokak lambalarını bile kamera ışığı sanıp başlardı konuşmaya. düşünün ya, rahmetli mustafa cengiz çok önemli bir ameliyattan çıktıktan sonra bile kısık sesle kendince bizi savunmaya çalışırken, abdurrahim albayrak bir köşede sessizce otururdu. anca şov amaçlı "yeetteeerr" der ama icraate gelince de beyaz sayfa falan açardı. sadece bu da değil, falcao transferi konuşulurken, sırf şov amaçlı fotoğraf çektirmiş ve her yere servis ettirmişti. sonra ne oldu? transfer ettik ama bir dünya para döktük. https://gss.gs/w9c.jpg
    bitmedi ya, diagne için verilen 10 küsür milyon bonservis bedeli de hep mustafa cengiz'e eksi yazıyor ama o yönetiminde 2. başkanda abdurrahim albayrak'tı hatırlatırım. gomis küs bir şekilde takımdan ayrı yemek yerken de yine kendisi 2. başkandı. hatta arttırıyorum, maganda hasan kartal'a türk telekom stadında plaket veren de yine kendisiydi.

    https://gss.gs/sQJ.jpg

    velhasıl, öyle sanıldığı kadar bütünleştirici biri değildir. bir yerde ismi gözüksün diye harcamayacağı kimse yoktur.

    son olarak kendisi eğer yönetime gelirse galatasaray'da transfer bitmez sözünü bol bol duyacağız ve son anlara kadar transfer yapılmadığı içinde bir güzel çıldıracağız.

    ama ne olursa olsun gelsin evet. çünkü çay içerken sempatikçe gülümser ve i love you hocam der.
App Store'dan indirin Google Play'den alın