resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 963
    artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilme sebebimdir. olmayacak; çünkü daha güçlü, daha güzel, sağlam, daha güvenli olacağız takım olarak. o var artık çünkü!

    yazın hala sürdüğü aylardır bizim buralarda ekim. hala yaz durur, sanki bir gitme diyen olsun diye bekler. ama ayrılık amansız gelir kapıya. bu sefer erken gidiyordu yaz. o zamanlardı gitti aslanların diyarında bir kral. yazın koynunda gitti sanki. ne çok sevdiğim yaza ne ona dur diyemedim.

    o vakitten beri üşümeye erken başladım. ve o vakitten beri ayaz ortasında, yüzüme çarpan rüzgarla harp ederek oturuyordum kaldırım taşında. gelen geçen baktı epey zaman deli sanıp. yok ben köşe kapmaca oynadım aslında. o köşeden döner gelir dedim koştum, yok öbür köşe dedim..

    derken yoruldum. tekrar oturdum soğuk taşa. düşündüğümden daha da uzun sürüyordu bu ayrılık. sonra sesler duyuldu uzaktan. gittikçe daha da yaklaşan sevinç çığlıkları duydum. çocuklar bağrışıyorlardı; kraaall, kralll geliyor! görmeliydiniz o sokağı. kalktım ayağa seyre daldım. bayraklar asıldı balkonlara. boş sanılan evlerin ışıkları yandı. müzikler duyuldu çeşit çeşit. çocuklar oyunu kuruyordu...

    ve dediler ki yaz erken geliyormuş. kral yazın habercisi imiş.

    dediler ki bulutlara haber salın çekilsin önünden güneşin, kral gelmiş.

    dediler ki kral gelmiş, kış bitmiş. dediler ki kral gelmiş dost düşman duysun.

    evet kral gelmiş!
App Store'dan indirin Google Play'den alın