• 94
    2022-2023 sezonu için en risksiz tercihin okan buruk olduğunu düşünüyorum. çünkü, az da olsa başarısızlık kredisi var ve sezona kötü başlasa bile bir nebze tolere edilebilir, nitekim başakşehir ile şampiyon olduğu 2019-2020 sezonuna da kötü başlamıştı.

    eşref hamamcıoğlu'nun gelmesi halinde rudi garcia ismi konuşuluyordu. rudi garcia, benim çok beğendiğim bir teknik direktör ve gelmesi halinde nasıl bir performans gösterir gerçekten merak ediyorum. hatta burak elmas kalsaydı, luis campos ve sensible ile nasıl planlama olurdu onu da merak ediyordum. (bana montella'ya gidilebilir gibi geliyordu.)

    fatih hoca için bakacak olursak, teknik direktörlük kariyeri kendisinin de bir paylaşımında belirttiği gibi son imzası olacak gibi duruyordu. ancak, dursun özbek'in adaylık haberleri ile beraber tekrar gündeme geldi. açıkçası, ben daha önce denenmemiş birinin artık teknik direktör olması gerektiğini düşünüyordum ama dursun özbek'in 2011-2012 sezonu öncesi ünal aysal'ın kurduğuna benzer bir ekip kuracağı konuşuluyor.

    işbu durumda dursun özbek başkan olacaksa bence teknik direktörümüz güçlü bir figür olmalı ve her ne kadar artık başarısız olma lüksü ve kredisi kalmamış olsa da daha önce güçlü bir yönetim* ile başarılı olduğu için yine en uygun isim fatih terim gibi geliyor bana açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın