resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20859
    bu çocuğun galatasaray ile ilişkisi aşırı toksik bir hal aldı.
    bir kere şu son maçta süre almaması muhtemelen futbolu bırakıp bırakmama kararının net olmamasından, çıkıp hakkaten futbolu bırakacağını söylese kimse böyle bir hanzoluk yapmazdı yani o kadar da değil.

    orayı geçersek, bir kesim bu çocuğa salladıkça o da sürekli ne kadar galatasaraylı olduğu vurgusunu yapmak zorunda kalıyor. bu manada birşeyler söyledikçe de karşılığında "lan 2 senedir hiçbir şey yapmadan milyonlarca para kazandın utan be" filan noktasına geliyor. keşke en azından şu 2. seneyi hiç yapmayıp ilk sene sonunda baktık olmuyor be arda, futbolu bırak en iyisi denseydi, ya da kendisi bunu görseydi. şimdi hele şu 2. sezon aldığı ücret hakkaten büyük haksızlık ve karşılıksız bir ödeme oldu.

    ama şimdi 2 sene adama boşuna para ödendi diye de sabah akşam kendisine sallamayı da doğru bulmuyorum. çünkü adam da mecbur kalıp cevap verip kendini savunmak zorunda kalıyor, e savununca da bu karşılıksız 2 sene çıkıyor karşısına aşırı garip bir durum oluşuyor. en güzeli volkan demirel gibi gitsin çalıştıracak bir takım bulsun, bir süre galatasaray'dan uzak dursun, başarılı olunca eski defterler unutulur zaten, başarı herşeyi çözer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın