resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2962
    eleştirilmesini anlıyorum, hatta ben de son dönemde kendisini eleştirenlerden ve seneye takımın başında olmaması gerektiğini düşünenlerdenim. ancak bazen bu adamın ezbere eleştirildiğini düşünüyorum. sürekli kadro tercihleri üzerinden ezbere eleştiriliyor gibi geliyor bana.

    (bkz: 16 mayıs 2022 galatasaray adana demirspor maçı)

    bugünkü maçtan önce ve hatta maç başladıktan sonra bile neden babel ve gomis'le başladığı şeklinde eleştiriler yapıldı. ilgili maç başlığında, maç bittikten sonra bile benzer eleştiriler okudum sanıyorum.

    oynattığı için eleştirildiği babel ve gomis bu maçı kazanmamızdaki en önemli etkenlerdi. gomis'in bir tanesi sayılmayan iki akan oyun golünü maalesef mostafa mohamed ahmed atamazdı, çünkü gomis'in yaptığı forvet koşularını yapamazdı. her iki golde babel'in paslarını da olimpiu vasile morutan atamazdı. gomis'in penaltı golündeki vuruşunu mostafa'nın yapabileceğini düşünen kaç kişi var.

    sezon başından beri bu takımın en büyük sıkıntısı iyi hücum edecek set oyununu oynayamaması, oynayıp pozisyon yakaladığında da gol atıp atakları olumlu şekilde sonlandıramaması. bu sorunu aşmak için tecrübeli ve kaliteli ayaklara ihtiyaç var ve takımda şu an oynayabilecek durumda olan en kaliteli ayaklar, maalesef babel ve gomis. bu adamlarla maça başlamanın eleştirilecek bir tarafı yok, asıl eleştiriyi bu kadar yaşlı ve bitik adamlara muhtaç kalacak kadro mühendisliğini yapanlara yöneltmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın