resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2921
    box to boz area sistemiyle 2022-23 sezonunda başımızda yer alması gereken isim!

    açıkçası devraldığı kadronun savunulacak bir tarafı yok. üretim anlamında yokları oynayan bir kadro, gelişme imkanı yok seviyesinde. dar alan iş çözecek oyuncu yok ve ben bu konuda hak veriyorum torrent’e. galatasaray futbol takımını bu hale 2021-22 yaz transfer sezonu getirmiştir. üretemezseniz maçı çözemezsiniz. bu oyun kaliteli ayaklarla oynanır ve galatasaray’da keyfe keder feghouli dışında bir kaliteli ayak yok. dolayısıyla simyacı değil bu adam. olmayan bir şeyi yaratamaz. bu sebeple de fatih terim gönderildi, burak elmas idari yönden ibra edilmedi, maalesef mali yönden ibra edildi. galatasaray’a bu günleri yaşatanlar hakettiklerini buldular. ortada bir başarı olacaksa galatasaray’ın para harcaması gerekiyor.

    gelelim torrent’e. eldeki malzeme yarışmacı olamaz elbette ancak savaşıp kompakt bir görüntü çizebilir. üretemeyen takımlar seyir olarak zevk vermese de mücadeleleriyle ve sonuç odaklı yapılarıyla galibiyetler alabiliyorlar. olmayan etle kebap yapamazsınız. 60 yaşında 1. adam olamayan birisinin egolarını sahada izlemeye devam ediyoruz. pas oyunu denen garabeti pas yapamayan oyuncularla oynamaya devam ediyoruz. 2021-22 sezonunda bu takım hakettiğini yaşamıştır. bedel ödeme sırası torrent’te. bu sezonda benim için milat olacak. paramız olmuyor olabilir ancak bu takım bütçesi gereği bjk ve fb deplasmanları dışında her yerde favori olarak çıkıyor sahaya. aksi başarısızlık ve beceriksizlik.

    istifaya davet ediyorum kendisini ya da sayın elmas ve sayın gün’den kendisinin tazminatı konusunda sorumluluk bekliyorum. galatasaray’a bu günleri yaşattıkları içinde ihraç edilmesi gerektiğini düşünüyorum mevcut yönetimin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın