resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2906
    kendisine sorular hazırladığım teknik direktörümüz.

    "burda çok mutluyum, istanbul'da çok mutluyum, galatasaray'da olduğum için daha da mutluyum" sözleri, hayvan gibi ironi içermese insan yerine koyup anlayışlı olmak istiyorum ama bu tavrı devam ettirmesinin sebebini anlamıyorum. sebebi neydi ki?

    her maç ayrı bir şeye kuruluyor; tarihimize çakıyor ("20 yıl öncesini unutun"), "türkiye'de taktik değil motivasyon konuşuluyor" vs. vs. ya haklı bile olsan, seni zorla mı tutuyoruz şu an biz?

    bu ne pasif-agresiflik ulan? biz, her hafta vasatın altında oyun oynayan bir takım izlemek ve bu hale getirenlerin perde arkasında veya alenen suçlandığı bir yeni teknik direktör konuşması dinlemek zorunda mıyız? ya susup işini yap ya da git birader. bu ne böyle? hem mutsuz oluyoruz hem azar işitiyoruz her hafta.

    türk futbolunu da sikeyim, onun çarpık düzenini de... sanki biz bilmiyoruz... başarısızlığın milyon sebebini sayıp duracak mısın her hafta- gidene kadar? tamam, en iyi teknik direktör sensin. biz berbat bir takımız, sana layık değiliz. ne olur bırak bizi, git burdan.

    her maç önü ve sonrası anaokulu çocuğu gibi laf dinliyoruz adamdan. suçun yok, durumumuz kötü, sen düzeltemezsin, bu kadar basit. her maç öncesi ve sonrası buzdolabı taşıyorum sanki konuşmalarını takip ederken. yeter ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın