• 6626
    uzun bir süredir içinde bulundukları durumu "aşağılık kompleksi" olarak nitelendirdiğim, fakat ali koç'un 5. yıldızla ilgili açıklaması sonrası kompleks falan değil düpedüz aşağılık olduklarına kanaat getirdiğim ezeli rakip.
    (ilgili açıklama: https://twitter.com/.../1522568444926959618 )

    8 senedir yüklenemeyen 4. yıldız sonrası 4'ü es geçip 5'i takmaya karar vermişler, bunu da 2022-23 sezonun formaları çoktan üretim bandından çıktığı için 2023-24 sezonu formalarında yapma kararı almışlar. hani bir tepki veriyorlar ama o kadar plansız programsız, sadece trabzon'un şampiyonluğu sonrası kendi taraftarlarının gazını almaya yönelik anlık bir karar ki, bu örnek de zaten net bir kanıtı. yaşanan durum acınası, fakat mesele fener olunca şaşırtmıyor, bunların daha önce biz 3. yıldızı taktık diye galaksi gibi forma yapıp utanmadan maçlara çıkmışlıkları da var. (bkz: https://gss.gs/H4C.jpg )

    general harrington kupası ile birlikte 59 öncesi şampiyonluk yalanına da kendini inandırabilen bir camia için elden gelen tek şey üzülüp acil şifa dilemek olur, çünkü iyice deli gibi yaptılar artık kendilerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın