resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 1137
    yani santrafor, forvet noktasında alıp veremediği nedir bilmiyorum. eto'o gibi bir ismi göndermesiyle bunun ilk sinyallerini verdi. ibrahimoviç'in messi ile gerginliği ve barça'nın pasa dayalı oyun yapısına uyum sağlamadığı düşünülerek ondan da vazgeçildi. sonrasında 4-6-0 gibi varyasyonlara heveslendi. city gibi bir kulübün başındasın, tüm musluklar sonuna kadar açılmış, grealish gibi bir isme 100 milyon pound veriyorsun; ancak takımda gerçek anlamıyla bir santrafor yok. gabriel jesus mu yani bu seviyede bir takımın son adamı?

    benzema bir topu içeriye çevirdi, penaltı yaptırdı, golünü attı, işini bitirdi. yani yıllardan beri bunu göremiyor olamaz, ancak kafasında takıntıya dönüştürmüş olabilir. oyunun ikinci yarısında jesus'u sol açğıa çekip son adam olarak foden'ı oynatmak mı çözüm? yani stoperlerle o gövdeyle mücadele mi bekliyorsun, hava topu indirmesini mi bekliyorsun, basıp geçmesini mi bekliyorsun?

    veya maçın son anlarında doldur boşalta döndüğünde kim o hava topunu indirecekti? foden, fernandinho, bernando silva?

    demek ki bir hocanın kafasında bir takıntı yer ettiyse kim ne derse desin ben bilirim diyor ve kulaklarını tıkıyor. biz de bunu çok yaşadığımız için alışığız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın