resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2819
    kendisi ve beraberindeki adamlarla oturtulmak istenilen sisteme tam güvenmeye ba$lami$tim, galatasaray'in gelenekleri hakkinda yaptigi talihsiz açiklamadan sonra galatasaray'i anlayamami$ oldugunu dü$ünüyorum. tazminati var elbette. onuda bir zahmet i$itan ve burak beyler kar$ilasinlar. 1.5 milyon diyorlar. verin gitsin arkada$.

    senin geldigin kulüb türkiyenin en köklü kulüplerinden birisi ve halihazirda 22 $ampiyonlukla en fazla $ampiyon olan rekortmen bir futbol kulübü. uluslararasi arenada 2 tane kupasi var ve bunlar küçümsenmeyecek ba$arilar. sen 20 yil öncesini unutun dersen, kendi ayagina sikmi$ olursun. biz 20 yil önce feneri 6-0 yenmedik. biz 20 yil önce uefa kupasini aldik ve ardindan süper kupada real madrid'i eledik. sözlerine ba$larken biz uefa ve süper kupasi bir kulübüz, bunu tekrar yapabiliriz, diyerek ba$laman gerekir.

    son 20 yilda galatasaray'in ba$ina gelmi$ en kötü t.d. performansi maalesef kendisine ait. dedigim gibi, kurumsalla$maya inanmi$tim. genç ba$kan, genç ekip, olabilir mi acaba, lütfen olsun demi$tim ancak ne burak elmas ve ekibi, ne de vakitsiz gönderilen fatih hoca'nin yerine getirilen torrent sinavlarini veremediler.

    torrent galatasaray kimyasina aykiri bir antrenör. kimyamiz uyu$madi, a$i tutmadi. oyuncular da kendisini sevmedi bu bariz bir $ekilde apaçik ortada. morutan'i yalniz yemek yiyor diye ele$tiriyor. morutan neden yanliz yemek yiyor diye sormuyor? ama sorun kendisinde degil, onu oraya getiren burak elmas ve ekibinde!

    allah a$kina, devre arasi hoca mi degi$tirilir? degi$tirilir degi$tirilmesine de, fatih terim yerine getirdigin adam en az onun kadar hatta ondan daha da kariyerli olmasi gerekir. sen n'aptin, kariyeri boyunca yardimci hoca olan ve t.d. olarak ba$ina geçtigi flamengo'dan 3 ay sonra kovulan torrent'i getirdin (new york city'yi saymiyorum, onlar soccer oynuyo).

    bu neydi? bir kumardi ve maalesef tutmadi! ke$ke tutsaydi ama beklenen olmadi. $imdi bir an önce bu yanli$tan geri dönüp gelecek adina olumlu sinyaller vermek gerekiyor. bunu için de önümüzde iki seçenek var.

    (bkz: okan buruk)
    (bkz: nuri şahin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın