resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 5010
    sezonun ilk yarısında takımda olsa kesin olarak konuşuyorum diagne ve mostafadan fazla skora etki ederdi. ligin ilk yarısında sanırım en çok pozisyona giren takım bizdik ama forvetlerimiz topu içeri atmayı beceremedi. hem fatih hocanın hem de torrentin ortak şikayeti olan konu girdiğimiz pozisyonları değerlendirememekti ( torrent verdiği röportajda kendisi gelmeden önceki maçları da izlediğini söylemiş ve özellikle kupadaki denizli maçından bahsetmişti.)

    bütün bunları hesaba katarsak gelip toplam 7 gol atan 37 yaşındaki bir oyuncunun neden eleştirildiğini veya ne beklendiğini anlamıyorum. küme hattına yakın bu sezon ligde aşırı başarısız ve puan toplayamayan bir takıma geldi gomis ve bunu 3 yıl arabistanda oynadıktan sonra yaptı. eski halinden oldukça uzak bunu kabul ediyorum ancak bizde oynadığı kadro da kalite olarak şu anki kadronun üzerindeydi ve gomis daha gençti.

    diagne ve mostafadan daha düşük bir performans sergilediğini düşünmediğim forvetimiz. ligde amaçsız bir takıma gelmiş oynamaktadır canı sıkılanın eleştirmesi kendisini formsuz veya kalitesiz yapmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın