• 3656
    tıpkı futbol takımında olduğu gibi yanlış zamanda ama futbol takımından farklı olarak doğru antrenör değişikliği ile bambaşka bir takıma dönüşen ve 2021-2022 sezonu playofflarında en azından rekabetçi bir ikinci tur oynamasını beklediğim güzel takım.

    playofflarda nerede bulunacağımıza dair belirleyici olacak son hafta maçları 7 mayıs’ta oynanacak. biz türk telekom deplasmanında olacağız ki çok zorlanacağımızı zannetmiyorum. puan durumunda aynı puana sahip olduğumuz darüşşafaka karşıyaka ile, gaziantep ise bursa deplasmanında olacak. biz kazanır ve bu iki takımdan birisi kaybederse 4. olup en azından ilk turda ev sahibi avantajıyla bu iki takımdan birisine karşı oynayacağız. eğer ikisi birden kaybeder ve biz kazanırsak o zaman normal sezonu üçüncü sırada bitirmiş olacağız ki sezon genelindeki performansımızdan sonra inanması güç bir sonuç olur bu. eğer biz ve rakiplerimiz kazanırsak beşinci sırada kalıp gaziantep ile eşleşmiş olacağız ve saha avantajı rakipte olacak.

    ben rakiplerinin de playoff için yer kovalayan takımlar olması itibariyle çekiştiğimiz takımların en az birinin kaybedeceğini düşünüyorum. umarım takımımız için en hayırlısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın