• 171
    yediğimiz 1. ve 3. gol ne kadar benzer esasında dimi? birinde 2.kez orta kesti uğur diğerinde rakip bek kaleye karışık şut vurdu ve iki pozisyonda da yakınında galatasaraylı yoktu.

    aklımda kalan maçla ilgili bir kaç not almıştım, torrent bir maçta ne kadar hata varsa hepsini yaptı. sabaha kadar istatistik kasabilirsin adam maçı okuyamadığı gibi durum analizi yapamıyor.

    maçla alakalı olarak ise;

    -ilk yarı sonunda taylan yerine emre kılınç'ı çıkardı.
    -maçın ortasında taylan yerine pulgar çıktı.
    -ilk yarı emre kılınç çıktı yerine halil girdi ve orta saha zaten yoktu komple sivasspor'a geçti. babel,gomis,halil toplu oyunda ve defansif oyunda yoklar. bakınız yediğimiz 3.golde halil ne yapıyor?
    -gomis 75. dakika oyunda kaldı. gomis 1.golde kötü vurmasına rağmen şansının yardımı ile golu attı. 2.golde güzel bir koşu yapmasına rağmen kerem penaltıyı aldı. gomis'i seviyoruz,iş disiplini var ama son 20-30 dakika oynamasını 8 yaşında ki çocuk biliyor.mohammed bu torrent denilen adam yüzünden eridi gitti.
    -babel-morutan değişikliği son 15 dakika değil maça morutan ile başlaması lazımdı.
    -hücüm ediyoruz,rakip tamamen çekilmiş kalesine ve cicaldau yedekler arasında. top yapman lazım,berkan ve taylan ile oyun kurmaya çalışıyorsun. skandal ötesi bir olay tarif bile edilemez.
    -nelsson ve semih ayakları zayıf ve topla çıkaramayacak kadar seri değiller. buna rağmen inatla topu öyle çıkarmaya çalıştı. kaç kere topu kaybettik hatırlayamadım. yediğimiz 1. golde taylan yine topu kaybetti. 2.golde topu kaybeden taylan arkasında pva gereksiz bir faul yaptı ve yan toptan gol yedik.

    evimizde sivasspor'a hiç yenilmemilştik.bu rezil sezonda o da oldu artık.

    ayrıca bir hoca bir maçta bu kadar hata yapıyorsa değil lakabı çaycı kulübe malzemeci olarak bile almam.
    yok pep'in yardımcısıymış yok taktik analiziymiş. ulan herif önünde ki taylan'ı göremiyor ne anlatıyorsun sen bana?....
App Store'dan indirin Google Play'den alın