resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2763
    torrent hocam, seni yersiz, lüzumsuz eleştirenlere karşı çok savunduk.
    barcelona maçlarına kadar da, takım sahada iyi kötü, ne oynadığı belli olan bir takıma evrilmeye de başlamıştı ancak bugün geldiğimiz noktada, o günden beri geriye gittiğimiz aşikar.

    yenileceksek, bari genç oyuncuların oynadığı, önümüzdeki sezonun kadrosunun şekillendiği, taktiksel bir takım yenilikleri görmeye başladığımız bir şeyler görsek sahada yine savunmaya devam ederdim.

    başkan adaylarının "torrent ile devam etmeyeceğiz" şeklindeki, lüzumsuz ve saçma sapan beyanatları da bugünkü tablonun nedenleri arasında. hiçbir teknik direktör, bir sonraki sezon görev yapmayacağı bir takımın geleceği ile ilgilenmez. mevcut durumda torrent deneyimli oyuncuları kullanarak maç kazanmaya çalışıyor ama belli ki, artık torrent de boşvermiş.

    oyuncular da, hedefsiz kalan büyük takım sendromu içindeler belli ki.

    başkan adaylarının yaptığı "torrent ile devam etmeyeceğiz" şeklindeki, lüzumsuz ve saçma sapan beyanatları gerçekten çok yersiz. oyuncular da, gelecek sezon olmayacak bir hocanın taktiksel disiplinine böyle bir durumda ne kadar riayet eder?

    ayrıca, torrent'in sözleşmesi var. yarın bir gün olur da seçilirseniz, torrent ile pazarlık masasına oturacaksınız. bu beyanatlar elinizi zayıflatır. birazcık politik davransalar belki de bugün 3 puan daha almıştık, belki birkaç genç oyuncu süre almış olacaktı.

    mevcut durumda torrent ile son 3 maç.
    sonrası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın