resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2755
    (bkz: 1 mayıs 2022 galatasaray sivasspor maçı)

    bugüne kadar hep iyi niyetle kendisini savundum ama bugün artık kendisi ile olmayacağına ikna oldum.

    kendisinden umutlu olmamın sebebi futbolun üst düzey oynandığı ortamlarda bulunmuş olması ve güçlü bir ekiple çalışmasıydı. futbol artık karmaşık bir oyun ve başarı ancak ekip çalışmasına inanan ve uygulayan hocalar ile mümkün. bizimkisi gibi basit dinamikleri olan bir ligde başarılı olacağını düşünmüştüm. ancak artık yanıldığımı kabul ediyorum.

    geldiğinden beri hiçbir konuda fark yaratamadı. takımın aksayan hiçbir yanına çare olamadı. burada şaşırdığım şey kendisinin sürekli günde bilmem kaç saat çalıştıklarını söylemesi. neye çalışıyorlar çok merak ediyorum. bu kadar çok çalışıp takıma hiçbir katkı yapmamak kabul edilebilir gibi değil. bu takım sene başından beri hücumda sadece kerem’in ayağına bakıyor. insan bir alternatif geliştiremez mi, gerçekten anlamıyorum.

    kadro tercihleri ve oyuncu değiştirme konusundaki tutukluğu, beni şaşırtan diğer konu. ben altyapıdan oyuncu oynatmasını filan istemiyorum ama maça göre, ince düşünülmüş tercihler görmek istiyorum. bu maç o açıdan da büyük hayal kırıklığı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın