resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2671
    iyi hoca-kötü hoca, bu seneki performansını falan geçiyorum. kafasındaki oyunu oynatmak için kerem, marcao ve nelsson satılmazsa ilk 11'e 8 yeni transfer isteyecektir. possession oynatabilmek için. seneye ilk 11'de olmasını beklediğimiz muslera, pva, boey/omar, taylan, berkan, cicaldau/emre akbaba, morutan, mohamed ve yunus possession için uygun oyuncular değil çünkü. transfer yapabilmek için oyuncu satmak zorunda olduğumuzun da farkındasınızdır. 8 yeni transfer yapabilmek için elimizdeki 3 değerli asseti de elden çıkarmamız gerekecek. ilk 11'e yapılacak transfer sayısı 11'e çıktı. sayın sözlük yazarları soruyorum size; bu mantıklı bir hamle mi?

    bakın torrent'i gönderelim isterseniz guardiola'yı getirelim, bizim possession oynayacak imkanımız yok. bunu benim gibi possession hayranı, gegenpressingi bile possessionın bir parçası olarak gören biri söylüyor.

    bu kadroyu kötü yapmaz. bu kadro fıstık gibi gegenpressing kadrosu. iki takviye ve gegenpressçi bir hoca ile tepeye oynar. hatta ileri gidip diyorum ki rahat rahat şampiyon olur. 2011/12 sezonundaki şampiyonluk gibi we f*cking played great the whole season diyerek gezeriz. fatih terim'in daha tam anlamıyla oturmamış gegenpress oyunu bile yaptığı istatistikler ile bunu ortaya koymuştur. kadro tamam mı? hala değil. iki net eksik var. ben iki oyuncu ismi veriyorum siz oyuncu tiplemesi olarak algılayın; sörloth ve gedson. bir de olsa da olur olmasa da idare ederiz dediğim oyuncu tipi var. ona da örnek olarak mario lemina diyebilirim.

    eksiklerimizi kapatalım ve kadroya göre hoca getirelim tabanca gibi takım oluruz, kimse merak etmesin. ancak şu noktada bizim hocaya göre kadro kurma gibi bir bütçemiz yok. hatta direkt bütçemiz yok, galatasaray'ın kasasının anahtarı galatasaray düşmanlarının elinde*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın