• 569
    dün (27.04.22) trt spor canlı yayınında teknik direktör konusundaki görüşlerini "bir kısa liste hazırladık ve burada liyakate göre tutum takındık" diyerek açıklamıştır.

    erdoğan arıkan'ın ısrarlı yerli ve yabancı sorusunu reddetmemiş pasaporta göre değil liyakate göre tercih yaptık diyerek listesinde yabancılar olduğu kadar yerli hoca olduğunu da ima etmiştir.

    yabancı teknik direktör vizyonunu da son dönemde ciddi derecede temellendirerek anlatıyor. piontek ve derwall'in türk futbolunda yaptığı devrim ve yetiştirdiği teknik direktörleri düşününce burada bizim en büyük ihtiyacımızın böyle yetiştirici bir isimle ilerlemenin orta ve uzun vadeli olarak iyi olacağını düşünüyorum diye görüş bildiriyor. ayrıca trt spor yayınından bağımsız olarak böyle bir ismi yerli ve bizden bir antrenör kadrosu ile bir araya getirmenin gayet iyi olacağını belirtmişti ki bu da geleceğe yatırım anlamında güzel bir projeksiyon olacak. bu isimlerde tahminim o ki, hakan balta, selçuk inan ya da düşük bir ihtimal arda turan olabilir.

    transfer stratejisinde futbolculara asset mantığıyla bakacağını ve roi olarak değerini bulanın satılması gerektiğini savunuyor. bu hepimizin zaten dünya futbolu gerçeklerinde bildiği ve düşündüğü bir iş.

    transfer ve teknik heyet kararlarında ise asla saha da olmayacağını profesyonellerin hazırladığı listeyle karar koyucu olarak tercihi uygulayacaklarını belirtiyor. burada kendini belki de üste konumlaması otorite ve yönetim anlamında son yıllardaki boşluğu doldurabilir.

    eşref bey süreçte sakin ve az hatalı ilerledi ve dünkü trt spor yayını ve anladığım kadarıyla akşam cemiyetteki yemekte oldukça iyi geri dönüşler almış durumda.

    metin bey o kadar pot kırdı ki son olarak trt spor canlı yayınına çıkmaktan vazgeçmiş. bunu da erdoğan arıkan açıkladı. zaten banttan yazılı ve sözlü röportajlarda çok fazla pot kıran birisi canlı yayında çam devirebilirdi gerçekten. nuri hoca, transfer süreci ve nazifoğlu üzerinden girdiği polemikler oldukça ilginç bir noktaya çekti kendisini doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın