• 45029
    "sezonun bitmesi için önümüzde maçlar var. ivmeyi görmek lazım. kötü başlayan sezon bir bakarsınız iyi bir yerde biter. biz seçildikten sonra ligin bitmesine 15-16 gün kalıyor. değerlendirmek için vakit var. kafamızda teknik direktör adayı var, yerli. sadece sayın torrent diye bakmıyoruz. biz bugün hocamız olmasaydı, gelseydik kimle masaya otururduk diye bakıyoruz ama burada hocaya da saygısızlık yapmıyoruz. ortada başarısız bir durum var, biz bunun devam etmesine tahammül etmeyiz, tazminata da bakmayız. ama hocamız bizi buna ikna ederse, devam edebiliriz. alımızdaki hoca da alim olmaya gerek yok camia ile şampiyonluklar yaşamış, taraftarı coşturacak bir isim. bu iş taraftarsız olmaz. taraftarla aynı ruhta hareket etmezseniz, bu işler masa başına olmaz."

    "yaklaşık 25 milyon avro bütçe var, iyi kulanılırsa şampiyon oluruz. baktık yetmedi, o zaman biz cebimizden veririz. şampiyonluk için ne gerekise yapacağız."

    "21 tane sponsorumuz var amatör branşlar için. hazır imza atmaya. bizim en güçlü kasımız, business tarafımız."

    "1+1 rezidans projesi var. biz gelince ilk bunu yapacağız. riva'dan oluşturacağımız nakit, borçları sıfırlayabilir. banka kredisi de sıfırlayabilir ama biz sıcak bakmıyoruz. kemerburgaz'a geldiğimizde, floryayı satıp, hemen oraya gelmek gerekmiyor. o kaynağı, kasa kolaylığı için kullanacağız. iyi bir proje ile kemerburgaz'ı bitirirsiniz. ama şu an florya, galatasaray adası bizim için daha öncelikli konu. adamız benim için farklı bir önem arz ediyor. "

    "sportif aş'de zaten levent nazifoğlu olacak ama biz 7 kişi olacağız. kişiliğini ve bilgisini soruyarsanız kendisi 10 üzerinden 11'dir. ben futbol aklı olarak onun sonuna kadar yanındayım. gidip ona bunları (futbolla ilgili trasnferleri) sen kendin hallet derseniz deli misin, koskoca galatasaray der. biz 2-3 saatimizi belki o 10-12 saatini florya'da geçirecek. gelecek, 7 kişisden biri olarak fikrini söyleyecek. aynı şey yönetim kurulunda da olacak. 11 kişi olacağız, 6 kişi ne derse o olacak. başkan ne derse değil. biz çim sahada olmayacağız. çim saha levent nazifoğlu ve teknik kadronun işi."

    metin öztürk
App Store'dan indirin Google Play'den alın