resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2625
    ne düşecegimiz ne üstlerde bir yer hedefleyeceğimiz bir durumda morutan, barış alper, boye, mustafa muhammed gibi futbolcular yerine gomis, babel, arda, ömer bayram hatta hasta olmasa al gülüm ver gülüm taylan'ı oynatan direktör. amaç çok puan topladı görünüp seneye devam etmek sadece çünkü. oysa gençlerden birkaç kişi parlatsa daha göze girerdi.

    kerem hariç hiçbir hücum organize taktiğimiz yok mesela. yani ümit veren bir oyun yok ortada. valerien ismail gibi gelişi farklı bir akıl devreye girdi hissi hiç veremedi. ilk geldiğinde geri pas işini azaltma ve 6 saniyede top kazanma kuralına dair bir ümit vermisti. emre kılınç'ın artan performansını bir sonraki hafta ilk on bire almayarak, mustafa muhammed'in iki asistlik performansına rağmen oyundan çıkararak, iyi kötü tek iş yapan kerem'i oyundan alıp sakın kızma modunda kenarda sıvazlayarak işler yürümez. teknik direktörlük küçük ayrıntılarda gizli, bir şeyleri eksik, maç öncesi ezberine göre oyuncu değiştiriyor.

    pulgar onun onayıyla alındı formsuz taylan yerine yeterince şans vermedi. crespo da fenerde ilk zaman böyleydi. adam oynadıkça uyum sağlayabilirdi belki ama yok. taylan hasta olmasa yine taylan sahada olurdu kesin.

    gelecek sezon için büyük risk olur kalışı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın