resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2544
    ışık hızıyla tükettiğimiz isimlerden biri daha. lafa geldi mi fenerbahçe maçı bizim için önemli değil diyoruz ama derbi mağlubiyeti sonrası sözlükte torrent’e genel bakış 180 derece değişti. rüzgarın estiği yöne savrulup durmayalım artık. hoca geldiğinden beri tüm medya ve bir grup taraftar acımasızca eleştirdi adamı. adamın başarısız olması için zaten fazlasıyla uygun bir ortam varken bir de biz köstek olduk. derdimiz galatasaray değil de kişilermiş gibi davrandık. birilerine olan öfkemizi hocadan çıkardık.

    malesef içinde bulunduğumuz düzen sesi çok çıkanın haklı olduğu bir düzen. basın toplantılarında nelerin gelişmesi gerektiğine dair analiz yapmak yerine her fırsatta takımdaki oyunculara atsaydı topu üzerindeki baskıyı bir nebze azaltabilirdi belki. ama o belki de oyuncuların üzerindeki baskıyı daha da arttırarak, kendi oyuncularımızı değersizleştirmemek için bu yola başvurmadı.

    hoca muhtemelen önümüzdeki sezon takımın başında kalamayacak. bunu galatasaray için kaçırılmış bir fırsat olarak görüyorum. çünkü biliyorum ki mevcut takıma hocanın kafasındaki özelliklere sahip birkaç oyuncu eklenmesi halinde takımdaki yaratıcılık sorunu çözülecek.

    bağırıp çağıran, asan kesen, sorumluluğu hep başkalarına atan ama hitabeti güçlü olan liderler değil şov peşinde olmayan, bilginin peşinde koşan, bilimi uygulayan insanlar taşıyacak galatasaray’ı ileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın