resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2542
    karşısında küme düşmüş ve nerdeyse terlemeden maçı bitiren bir takım vardı. şu ortamda takımı motive etmek zaten imkansıza yakın; bu konuda hakkını verelim, ama taraftarın tepki koyduğu şey şu ki: bir maç daha kazanırsak kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyeceğiz- şu maçta, hiç değilse yedeklerde altyapı oyuncusu tutması kötü mü olurdu yani? izlediğiniz maçtan keyif aldınız mı? galibiyete sevindiniz mi? kazanmanın (3 puan almış olmanın) huzuru dışında bir duygu hissettiniz mi?

    eziyete dönen bir sezonun sonlarında, geleceğe dair heyecanlanacak bir şey arıyor olmanın adı, torrent nefreti- terimcilik- nifakçılık- sosyal medya taraftarlığı mı olmak zorunda?

    arda oyuna girdi ve iki şey yaptı; kontrol edip pas vereceği yerde, kendisini eski arda sanıp şık topuk pası yapmayı denedi madara oldu ve kendisine götüyle gülen taraftarı duydu. ardından birkaç dakika sonra otuz metre depar atıp manasız bir top kazanıp göze girmeye çalıştı. şimdi bunun karşısında, oyuna beknaz'ın girdiğini hayal edin... onun heyecanını izlemek, ona bunu yaşatmak varken niye bunu yaşıyoruz? en kötüsünü de hayal edin etmişken; beknaz bir hata yaptı ve maçı kaybettik; taraftar onu ıslıklar mıydı alkışlar mıydı?

    rezil bir sezonun şu noktasında, kendisinden bunu beklemiş olmak çok mu acayip?

    (bkz: 18 nisan 2022 galatasaray yeni malatyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın