resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2541
    galatasaray sözlükte daha 2 hafta önce haftanın en odsayt entrylerinin 20 entrysinin tamamı kendisini eleştiren entryler ile doluyken 'kim savunuyor bu adamı' çıkışlarına kahkaha ile güldüğüm spor adamı.

    3 taraftar stadta yuhalıyormuş da çaycı deniyormuş da... açın ekşi sözlüğü her gün fatih terim'e neler dendiğine bakın mesela. liverpool'a yenildi diye guardiola'ya bile neler deniyor. her maça gitmesek örgütlü bir yuhalama var sanacağız. ua ses çıkarmıyor zaten.

    kendisinin en büyük şansı fatih terim'den sonra gelmesi ve yabancı olmasıdır. bu sebeplerle de ya sahadan alakasız basın toplantıları harika ya gibi soyut argümanlarla ya da takımın kondisyonu arttı gibi yalan argümanlarla haftalarca övülmüştür. takımsa ileri gitmeyi bırakın geri gitmiştir.

    işin komiği de terim genç oynatmıyor, babel-feg oynatıyor diyenler- ki torrent'e nazaran oynatmıyordu bile denebilir- bugün morutan'ın, halil'in, barış'ın hic edilip torrent döneminin en büyük hücum silahının babel olmasına meşruiyet yaratmak için sosyolojiden giriyor psikolojiden çıkıyor.

    ha torrent çok suçlu mu? hayır. riekerink bugün nasıl iskenderunspor'da ceo ise torrent de yarın en fazla almeria'da u19 hocası olacak. kimse de torrent'e öfkeli değil zaten. ama terim'i sevmeyenlerin, sırf kendisinden sonra geldiği için terim'de sevmediği yönlerin tam zıttı bir karakter anlatısı yapmamışlar gibi direksiyon çevirişi çok komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın