resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2538
    bu kadar baskı, haksız eleştiri, itibar suikasti ve hakarete maruz kaldığı halde hala işini yapmaya devam eden teknik direktörümüz.

    torrent'e neden mobbing uygulanıyor? hem de kendi taraftarımız bunu yapıyor. neden?

    sanki torrent'in elinde manchester city kadrosu var da, neden guardiola gibi olamadın deniyor adeta.

    * galatasaray kadrosu kötü bir kadrodur.
    * galatasaray kadrosu, kadro mühendisliği yapılmadan oluşturulmuş, toplama bir takımdır.
    * galatasaray kadrosu, şampiyonluğa oynayabilecek, başarılı olabilecek yetenekte ve potansiyelde oyuncular içermemektedir. zaten bu nedenle yalnızca, kerem, marcao ve nelsson konuşulmakta. bu üç oyuncu dışında kaliteli ve fark yaratabilecek oyuncumuz yoktur. torrent'in tek transferi inaki pena'dır, o da oynadığı maçlarda fark yaratmış ve başarılı olmuştur.

    futbol futbolcularla oynanır. bir futbol takımının iyi futbol oynayabilmesi için, öncelikle o futbol takımının iyi oyunculardan kurulu olması gerekir. bu takımı torrent kurmadı.

    peki bundan başka torrent'i suçlayacak ne var? taktiksel hata mı yaptı? takımı mı çalıştırmadı? bir teknik direktör'ün yapması gereken ve torrent'in yapmadığı veya yapamadığı ne var?

    en son yapılan eleştiriler ise, 18.04.2022 malatyaspor maçında gençler neden oynatılmamış? takım maç kazanamazsa torrent kötü. gençlerle çıkıp maçı kazanamasa, torrent kötü. torrent deneyimli oyuncularla oynayıp maçı kazanınca, vay efendim, neden gençler oynatılmadı. bu gerçekten anlamsız bir eleştiri. mevcut düzende, torrent'e gençleri oynatabilme rahatlığı sağlanmadı. hal böyleyken, kendisinden beklenen yalnızca maç kazanması iken, o da maç kazanmaya çalışıyor.

    torrent'e saldırılmasını anlamsız buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın