resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2534
    kendisi ölümüne eleştirildiği, her maç öncesi deliler gibi yuhalandığı, her türlü hakareti hem sosyal hem konvansiyonel medyada yediği halde hâlâ hakkında "savunulduğu" algısı yaratılan adam. bu kadar ezberci, ben dedim olducu insanların ülkesinde başka sonuç beklenemezdi ama olmayan bir şeyin olduğuna dair göz göre göre yapılan ezbere konuşmaların suyu çıktı artık.

    kim bu adamı savunuyor ben anlamadım ki? galatasaray tarihinde en büyük terbiyesizliklere muhatap olan teknik adam unvanını geldiğinin ilk haftasında ele geçirmiş bir adam için hâlâ nasıl bu yorumlar yapılıyor, şaka mı bu?

    hadi geçtim sosyal medyayı, konvansiyonel çöp kutusunu. galatasaray sözlük gibi nispeten nezih (yani...) bir yerde dahi kendisine edilen hakaretin haddi hesabı yok. ihbar edip sildiriyoruz diye yok olmuyor o hakaretler. azalsa da bu trend devam ediyor ve biz her gün, her allahın günü "terim nefretinden dolayı savunulan..." tarzı, aynı tornadan çıkmış bir sürü yorum görüyoruz.

    kendisine karşı yumuşak yaklaşanlar varsa da onlar da torrent'i savunmuyor, sadece kendisiyle empati kurup üzerine gitmiyor. bunun sebebi de terim'den sonra gelmesi değil, berbat performans gösteren bir hocanın ardından (ismi önemsiz, kim olursa olsun odak nokta kötü performans), onun kurduğu eksik ve dengesiz kadronun başına geçmesi. bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın