resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2532
    çok yüklenildiğini düşündüğüm teknik direktörümüz. kendisinin hangi şartlar altında göreve geldiğini unutmamakta fayda var. geldiği zaman diliminde elinde bulduğu takım son 9 maçta 1 galibiyet çıkarabilmiş bir takımdı. moral açısından ise takımın durumu yerlerdeydi. eğer fatih terim ve domenec torrent'i bu sezon bazında ligde karşılaştıracak olursak,

    fatih terim'in bulunduğu 20 maçlık periyotta galatasaray 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet almıştır. domenec torrent ise şu ana kadar takımla birlikte maça çıktığı 13 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile oynamaktır. yani görüldüğü üzere bu sene bazında fatih terim ile arasında büyük bir farklılık bulunmamaktadır. tahminimce ise fatih terim dönemine kıyasla kalan maçlarda takım daha uyumlu ve daha dinamik bir halde oynadığı için fatih terim döneminde kazanılan puandan daha fazlası kazanılacaktır.

    ayrıca unutulan bir başka nokta da elindeki oyuncuları domenec torrent kendisi seçmemiştir, bu nedenle istediği oyunun sahaya tam olarak yansıtılamaması çok normaldir. yine de bazen istediği oyuna yakın enstantaneler maç içerisinde gözükmektedir.

    ek olarak 23 ocak ve 6 şubat aralığındaki 2 hafta da takımıyla birlikte geçirdiği küçük bir hazırlık sürecinden sonraki karnesinin 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet olduğu gözden kaçmamalıdır. şu an ki ekonomik durumu da göz önünde bulundurursak bence gelecek seneye devam etmesi faydalı gözükmektedir. en kötü ihtimalle gelecek sene ilk on maçlık performansına bakılıp bu duruma göre yeniden değerlendirme yapılabilir, bu durumda da yine karlı çıkacağımızı düşünüyorum çünkü oyunculara gerçekten çok iyi bir kondisyon yüklemesi yapılıyor, onun yerine gelecek hocaya en azından kondisyonu iyi bir takım bırakılmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın