resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2530
    kendisinin en büyük şansı terim'den sonra gelmiş olmasıdır. yoksa böyle akılalmaz şekilde sosyal medyada örgütlü şekilde komedi argümanlarla propagandası yapılmazdı. normal bir zamanda gelse -ki kendisi çapında ve kariyerinde bir "teknik direktör" olduğundan dolayı bu imkansız- 2 ayda gönderilmişti. kendisini savunan tek insanoğlu bulamazdınız. aylarca burada bu adam tartışıldı, konuşuldu. sosyal medyada örgütlü hesaplar tarafından rezalet oynadığımız maçlarda bile komik argümanlarla övüldü.
    yok baskı ortamıymış, yok diken üstündeymiş ya arkadaş bu adam 60 yaşında 100 resmi maça anca çıkmış başka ne zaman gelecekti? 3 aydır bir oyunumuz yok yahu. bir set oyunu yok adamın. takım kötü berbat diyoruz da ligde en çok pozisyona giren takımdı. avrupa ligi gruplarından yenilgisiz çıktı. elbette sorunları eksikleri var. ama ileri giden tek bir şey olmaz mı? bir oyuncuya dokunuş olmaz mı?

    kendisi kariyerinin sonunda vurduğu voleyle katalan gençlerine kişisel gelişim dersi verebilir hayata dair. bu hikayeyi yazdı adam. tebrik etmek lazım.

    edit: kendisi hakkında yazdığınız olumsuz her entry anında en ofsaytlar arasında giriyor ama kendisini savunan kimmiş diye soruluyor. sosyal medyada whatsapp gruplarında organize olan galatasaray'ın bülent uslu tarzı taraftarları burada da birikmiş olacak ki aynı anda basıyorlar ofsaytı. savunacak yüz ve kelime bulamadıklarından bu günlerde oylarıyla destek oluyorlar rezil hocalarına. ofsayt yemem umrumda değil bu arada bu absürt güruhu çok değil 1-2 sene sonra komik argümanlarıyla hatırlayacağız. tabii entrylerini silmezlerse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın